Back

Plaats De Wereld

Plaats De Wereld profielFoto
Aangedragen door:
H.J. Vrijhof
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
een educatief activiteitencentrum rond leven dichtbij de natuur in het dorp Vries, Drenthe voor dorpsbewoners, of nu afkomstig uit Drenthe of elders uit de wereld, en ongeacht achtergrond. Daarnaast met zeer actieve relaties met vergelijkbare ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Plaats de Wereld richt zich op educatie & inspiratie om samen bij te dragen aan een eerlijker en schonere wereld én op verbinding & ontmoeting.
Waar zal het geld aan besteed worden?

voor ondersteuning van Plaats De Wereld als organisatie en haar vele projecten. Een paar voorbeelden van die projecten: de moestuin waarin mensen samen tuinieren en meteen leren over gezonde voeding; het maken van producten voor de winkel zoals eco-verzorgingsproducten, puur natuur wasmiddelen, jam, siroop, chutneys en als derde voorbeeld de dorpsdiners onder meer gekookt door onze nieuwe medelanders.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
unieke organisatie in een relatief klein en krimpend dorp (ongeveer 4500 inwoners) voor iedereen die contacten en activiteiten zoekt zoals statushouders, uitkeringsgerechtigden, alleenstaanden, mensen met een handicap, en voor ontwikkeling en ondersteuning van vergelijkbare projecten elders in de wereld.
Website:
www.plaatsdewereld.nl
Aantal stemmen:
807
Plaats De Wereld
Plaats De Wereld