Back

Stichting de Knuffelkonijntjes

Stichting de Knuffelkonijntjes profielFoto
Aangedragen door:
H.A Te Wierik
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
“Stichting “De Knuffelkonijntjes” heeft ten doel het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zieke kinderen, dementerende ouderen, personen met een lichamelijke of geestelijke beperking en andere hulpbehoevenden, door hen fysiek in contact te brengen met konijnen en andere aanwezige therapiedieren op de dierenweide. De Yurt wordt speciaal kindvriendelijk ingericht voor rouwverwerking en therapie doeleinden voor een ernstig ziek gezinslid (kind of ouder).
Waar zal het geld aan besteed worden?
Het geldzal worden besteed aan de plaatsing en inrichting van de Yurt (zogenaamde mogoolse tent) en indien mogelijk aanschaf en verzorging van ezels, welke ook getraind gaan worden als therapie dieren. verder hopen we in de toekomst die Dierenweide d.m.v. verharde paden geheel rolstoelvriendelijk te maken.
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
De Stichting is een nieuwe weg ingeslagen met het beheer en nieuwe vormgeving/bouw van de dierenweide. Dit zodat nog meer doelgroepen bereikt kunnen worden. Helaas is de stichting hard getroffen door de financiële impact door COVID-19.
Website:
http://www.hetknuffelkonijn.nl/ - http://www.stichtingdeknuffelkonijntjes.nl/
Aantal stemmen:
16
Stichting de Knuffelkonijntjes
Stichting de Knuffelkonijntjes