Back

Stichting de Regenboogboom

Stichting de Regenboogboom profielFoto
Aangedragen door:
E.D. Wolvekamp
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
Stichting de Regenboogboom is er voor alle kinderen die plotseling in moeilijke situaties terecht komen. Meestal is dat een ziekte, maar uitdagend vinden we ook kinderen die te maken hebben met een traumatische ervaring, geweld of een (verstandelijke) beperking. Tijdens ons bezoek laten we zien dat het kind het vermogen heeft om de regie terug te pakken en zijn eigen veerkracht aan te spreken om elke situatie aan te kunnen, daardoor voelt het zich sterk, krachtig en bijzonder.
Waar zal het geld aan besteed worden?
De Regenboogboom is een volledig zelfsturende vrijwilligersorganisatie, wat betekent dat het geld direct naar de zieke kinderen gaat. Met het geld kunnen we nog meer kinderen bezoeken. Het maakt dus daadwerkelijk het verschil!
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
Ik mag al 15 jaar als vrijwilliger met mijn gitaar en een prachtige Regenboogboom kinderen bezoeken in het ziekenhuis, thuis op school of in een instelling. Het is geweldig om de twinkels in de ogen van de kinderen te mogen zien. Het zou geweldig zijn als we door deze mooie actie nóg meer kinderen kunnen bezoeken.
Website:
https://www.regenboogboom.nl/
Aantal stemmen:
358
Stichting de Regenboogboom
Stichting de Regenboogboom