Back

Stichting Europa Kinderhulp

Stichting Europa Kinderhulp profielFoto
Aangedragen door:
I.A.M. de Vries
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
Stichting Europa Kinderhulp ziet het als haar taak om bijstand te verlenen aan kinderen die leven onder moeilijke omstandigheden. De hoofdvorm van deze hulpverlening is het bij vakantiegezinnen onderbrengen van deze kinderen, ongeacht hun nationaliteit, ras of levensbeschouwing. Het werven en behouden van vakantiegezinnen is dan ook één van de kerntaken van de stichting.
Waar zal het geld aan besteed worden?
Het geld zal besteed worden aan het verbeteren van de naamsbekendheid van Stichting Europakinderhulp. Middels allerlei acties en wervingscampagnes op o.a. radio, tv, landelijke pers en sociaal media hoopt Europa Kinderhulp het vakantieouderbestand flink te kunnen uitbreiden om zoveel mogelijk kinderen een zorgeloze vakantie te kunnen bieden. Hiervoor zetten circa 170 vrijwilligers zich met hart en ziel in.
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
De reden van aanmelding is naast het vergroten van de naamsbekendheid van Stichting Europa Kinderhulp het bestand van vakantiegezinnen uit te breiden die concreet iets willen doen om deze kinderen een zorgeloze vakantie te bieden.
Website:
https://europakinderhulp.nl
Aantal stemmen:
149
Stichting Europa Kinderhulp
Stichting Europa Kinderhulp