Back

Stichting het Verdwenen Zelf

Stichting het Verdwenen Zelf profielFoto
Aangedragen door:
T. Engelfriet
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

De gevolgen van emotionele en psychische mishandeling in Nederland en Vlaanderen op de kaart zetten. Onze missie is dat elk slachtoffer de mogelijkheid ziet om te herstellen van emotionele en psychische mishandeling. En dat professionals en organisaties deze vormen van mishandeling leren herkennen en behandelen.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het in staat stellen van slachtoffers die het niet breed hebben om psycho-educatie en workshops op dit vlak te volgen. Voorlichting geven aan slachtoffers en groepen cliƫnten. Het breder bekend maken van de gevolgen bij professionals, media, politiek en betrokken organisaties. Bijdragen aan projecten, onderzoek, documentaires en andere initiatieven die bijdragen aan het bekender maken van emotionele en psychische mishandeling.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Emotionele en psychische mishandeling is een nog relatief onbekend fenomeen. De overheid subsidieert geen specifieke psycho-educatie, behandeling of begeleiding op dit terrein. Stichting het Verdwenen Zelf vult deze lacune met hun aanbod en helpt vele slachtoffers bij hun herstel.

Website:
https://verdwenenzelf.org
Aantal stemmen:
218
Stichting het Verdwenen Zelf
Stichting het Verdwenen Zelf