Back

Stichting Máscura

Stichting Máscura profielFoto
Aangedragen door:
FAD van Driessche
Let op: De actie is voor dit jaar afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
De goede doelen met de meeste stemmen zijn bekend.

Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
Doel is ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier verrassen met een unieke beterschapswens. Of om de laatste wens te vervullen van een terminaal zieke. Naast de noodzakelijke medische zorg, de ook noodzakelijke oprechte, persoonlijke aandacht geven , die extra menselijke warmte.
Waar zal het geld aan besteed worden?
Aan het waarborgend van de continuïteit van de stichting deze coronatijd, zodat aanvragen voor verrassingen van ernstig en terminaal zieken de komende moeilijke periode kunnen worden uitgevoerd.
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
De stichting doet erg goed werk voor mensen die te kampen hebben met ernstige of chronische ziekte. Voor mensen die terminaal zijn. De vrijwilligers hebben laten zien dat de extra persoonlijke aandacht, die extra warmte, heel waardevol is. Niet alleen voor de persoon zelf ( ongeacht leeftijd, rang, stand , ras enz) maar ook voor de mensen in de directe omgeving die hiermee ook een ondersteuning ondervinden. Kijk vooral op de site hiervoor. Plaatjes, filmpjes zeggen meer dan 1000 woorden.
Website:
https://stichtingmascura.nl
Aantal stemmen:
105
Stichting Máscura
Stichting Máscura