Back

Stichting PDBeH | Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda

Stichting PDBeH | Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda profielFoto
Aangedragen door:
ACM Kempen-ten Have
Stem op dit doel
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
De stichting zet zich in om uit Brazilië geadopteerde kinderen hier in Nederland te helpen met het vinden van hun biologische familie in Brazilië, alsmede het verenigen van in Brazilië wonende moeders/vaders met hun vermiste kinderen hier in Nederland. Door hereniging vinden velen (zowel biologische moeders als hun kinderen hier) rust, geen onzekerheden meer van 'wie, waar, vooral: waarom, hoe zien ze eruit, wie ben ik eigenlijk?' Wanneer je weet wie je eigenlijk bent verbetert je toekomstperspectief met heel veel procenten!
Waar zal het geld aan besteed worden?
Wanneer wij het geld winnen gaan wij onmiddellijk op jacht naar DNA-testen. Geadopteerden uit Brazilië die op zoek zijn naar hun biologische familie kunnen zich bij ons melden voor een DNA-test. De rest van het geld besteden wij óók aan DNA-testen die aan biologische moeders in Brazilië worden gegeven. In Brazilië hebben wij veel medewerkers die dan bekend gaan maken dat moeders zich kunnen melden (zij moeten dan wel gegevens overhandigen zodat er gematched kan worden).
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
In 2016 ben ik in Brazilië op zoek geweest naar de bio-moeder van onze jongste zoon. Wij hebben daar diverse moeders ontmoet die dachten dat zij de biologische moeder van onze geadopteerde zoon waren. De DNA-testen wezen anders uit. De emoties van intens verlangen en intens verdriet en teleurstelling van zowel onze zoon als van de diverse moeders staat nog steeds op mijn netvlies gebrand. Het heeft mij diep geraakt. Vanaf dát moment ben ik mij gaan inzetten voor hereniging, voor de zoektochten van geadopteerden hier in NL. Ik ben voorzitter van Stichting PDBeH.
Website:
http://www.pdbeh.com
Aantal stemmen:
165
Stichting PDBeH | Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda
Stichting PDBeH | Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda

Stem & steun

Stem via de onderstaande button op dit goede doel. Met uw stem maken zij kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 of € 10.000!

Stem op dit doel

Word lid & steun direct

Nog geen lid van KRO-NCRV? Word lid en wij doneren € 10,- aan dit goede doel.

Binnenkort beschikbaar