Back

VOKK

VOKK profielFoto
Aangedragen door:
J.M. Driessen
Stem op dit doel
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel
De Missie van de VOKK is het steunen en begeleiden van gezinnen met een kind met kanker in alle fasen en het bevorderen van optimale zorg en nazorg voor kind en gezin.
Waar zal het geld aan besteed worden?
De KanjerKetting
Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?
Ik werk vrijwillig als oudersteuner bij de VOKK. Ik weet uit ervaring hoe het is als je eigen kind kanker krijgt en daarvoor behandeld wordt en gebruik dat om mijn werk te doen. Aan de balie van de VOKK in het Prinses Maxima Oncologisch Kindercentrum merk ik dat de KanjerKetting belangrijk is voor de kinderen. Op de website van de VOKK staat het volgende: "Voor alle kinderen in behandeling heeft de VOKK de KanjerKetting ontwikkeld. De KanjerKetting bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Deze KanjerKetting vertelt hun verhaal. De soms meterslange ketting laat zien wat een kind allemaal doorgemaakt heeft en wat een kanjer hij of zij is! Het is een bijzondere manier voor de kinderen om hun verhaal te kunnen verwerken." Ik zou het geweldig vinden als bij de actie Warm Hart dit goede doel gekozen wordt. Ik heb geen foto, maar op de website van de VOKK staat een geweldig mooi filmpje over de KanjerKetting.
Website:
http://www.vokk.nl
Aantal stemmen:
1446
VOKK
VOKK

Stem & steun

Stem via de onderstaande button op dit goede doel. Met uw stem maken zij kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 of € 10.000!

Stem op dit doel

Word lid & steun direct

Nog geen lid van KRO-NCRV? Word lid en wij doneren € 10,- aan dit goede doel.

Lid worden & steunen